Pentru a efectua o comanda sau o cerere se poate proceda fie prin apel telefonic, fie prin completarea formularului de comanda/cerere oferta .Ulterior veti fi sunat de catre o persoana din partea Stivuire.ro pentru a confirma corectitudinea datelor, disponibilitatea produsului pe stoc, timpul cand trebuie de livrat, si alte detalii importante.

Sunati la unul din numerele noastre de telefon afisate pe site: 031.405.4005 /0732.834.624. Vi se va raspunde de catre un operator TEHMAG SHOP S.R.L.

Atentie! Niciun produs nu este livrat fara o confirmare verbala/telefonica.

TEHMAG SHOP SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic.

Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului.

 Preturile mentionate pe site pot fi modificate datorita unor factori externi din piata.

 Atat pretul produselor cat si stocul acestora pot fi modificate fara o notificare in prealabil a clientior datorita unor factori externi ce nu tin de SC TEHMAG SHOP SRL.

Daca intampinati greutati in plasarea comenzii sau aveti alte intrebari nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: 031.405.4005 / 0732.834.624